Δελτίο τύπου

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα επαναλαμβάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την πάγια θέση του στο ζήτημα της διαχείρισης του κορωνοϊού. Η πολιτεία οφείλει να να διαθέτει στους πολίτες όλα τα διαθέσιμα θεραπευτικά μέσα που υπάρχουν και τις υγειονομικές και νοσηλευτικές υποδομές.
Η ΝΔ αποδυνάμωσε υπέρ του ιδιωτικού τομέα το ΕΣΥ και μετέφερε όλο το βάρος στα καταστροφικά lockdown. Στο θέμα των εμβολίων κινήθηκε μονομερώς και με εχθρικό τρόπο στα ρωσικά εμβόλια και υπέρ συγκεκριμένων εταιριών.

Υπερασπιζόμαστε το σύνταγμα και το ατομικό δικαίωμα επιλογής και έγκρισης ιατρικών πράξεων με απόλυτη ελευθερία. Καταγγέλλουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ως διχαστική και αυταρχική αντισυνταγματική στάση.

Η καταστροφή της οικονομίας είναι συνέπεια πολιτικής ανεπάρκειας και των λαθών της κυβέρνησης της ΝΔ. Το ΔΗΠΑΚ προετοιμάζει την Α’ πανελλαδική συνδιάσκεψη θέσεων και κυβερνητικού προγράμματος στις 25-26 Σεπτεμβρίου και καλεί όλους τους δημοκράτες πατριώτες να πυκνώσουν τις τάξεις του.
Η ανατροπή και η πτώση της ΝΔ δεν πρέπει να αναπληρωθεί από τους συνοδοιπόρους της, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, αλλά από ένα νέο κίνημα σύγχρονης εθνικής λαϊκής ενότητας. Οργάνωση και αγώνας.

Κουφογιαννάκη Μαρία

Γραμματέας τύπου κι ενημέρωσης

Δελτίο τύπου
Κύλιση προς τα επάνω