Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Παρέμβαση του μέλους του Πολιτικού Γραφείου Αναστάσιου Χωρέμη.

Ο εγκλεισμός των Ελλήνων πολιτών στις κατοικίες τους με πρόσχημα την προστασία της υγείας, περιορίζει την φυσική άμυνα και  ανοσία, διαλύει τον ψυχισμό και καταργεί την κοινωνικότητα. Ο φόβος και ο πανικός από το σύνολο των μέτρων και ειδικά από τον βομβαρδισμό αρνητικών και ψευδών πληροφοριών και γεγονότων από τα ΜΜΕ, προκαλούν την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων. Η ψευδώς και υποκριτικά  διακηρυσσόμενη προστασία της δημόσιας υγείας,  μετατρέπει την Ελληνική κοινωνία σε κοινωνία  ανελεύθερη, αντιδημοκρατική,  χωρίς εθνική υπόσταση, χωρίς παράδοση, χωρίς ιστορική συνείδηση.

Η κατάργηση της θεμελιώδους και αποδεκτής παγκοσμίως  Ιπποκρατικής αρχής “ωφελέειν ή μη βλάπτειν” και η χειραγώγηση της ιατρικής επιστήμης εναντίον της Δημόσιας Υγείας, συνιστά έγκλημα όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια. Αντί να προστατεύονται οι ασθενείς και οι ευπαθείς ομάδες, εγκλείονται οι υγιείς, μετατρέποντας την Ελλάδα σε φυλακή  και ουσιαστικά σε σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η υποκριτική  ενοχοποίηση των παιδιών για την διασπορά, το κλείσιμο των σχολείων κι οι μάσκες – φίμωτρα ακόμα και σε νήπια, συνιστούν εγκληματική διαταραχή του ψυχισμού τους και κύριο αίτιο της παιδικής κατάθλιψης και των τάσεων αυτοκτονίας, δυστυχώς και  πέραν των νέων και σε όλες τις ηλικίες. Και τούτο όταν καμιά επιστημονική μελέτη δεν δικαιολογεί αυτά τα μέτρα στους υγιείς και πολύ περισσότερο στα παιδιά! 
Είναι πλέον φανερή η  πρόκληση πανικού και ιατρικής τρομοκρατίας, με αλλοίωση στατιστικών δεδομένων, με ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία, με στόχο τον καθολικό εμβολιασμό, αλλά με εμβόλια ευρισκόμενα σε πειραματικό στάδιο (τουλάχιστον έως το 2023) με σωρεία άμεσων και επικίνδυνων για την ζωή παρενεργειών και κυρίως με άγνωστη μακροχρόνια επίπτωση. Η περίπτωση των εμβολίων της AstraZeneca που καταργήθηκαν στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες είναι χαρακτηριστική ανευθυνότητας και κυνισμού. Εξ άλλου τα “θεραπευτικά πρωτόκολλα” για την λοίμωξη “Convid-19” των Νοσοκομείων – μέχρι πρότινος τουλάχιστον – δεν συμπεριελάμβαναν φάρμακα, που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην θεραπεία της λοίμωξης της λεγόμενης “πανδημίας”  και  της οποίας η  θνητότητα είναι  παρόμοια – δεν διαφέρει – της κοινής γρίπης. Η κατάργηση του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, των Θρησκευτικών δικαιωμάτων  και τελετουργιών, των Εθνικών Εορτών, της ψυχαγωγίας, της τέχνης, της παιδείας, της εργασίας  και ουσιαστικά της Οικονομίας, συνιστούν καταστροφικές και γενοκτονικές  κατά των Ελλήνων εγκληματικές ενέργειες, πολύ περισσότερο από την εφαρμογή παρόμοιων μέτρων σε άλλες χώρες. Οι Έλληνες πολίτες  σε σχέση με άλλους, εκτός του τομέα υγείας, υπόκεινται σε εξαιρετικά σφοδρότατες επιθέσεις 

 • λόγω της εφαρμογής των δολοφονικών και γενοκτονικών Μνημονίων,
 • λόγω των επαίσχυντων Νόμων καταστροφής της επιχειρηματικότητας των  Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων,
 • λόγω της εξοντωτικής φορολογίας,
 • λόγω της σκόπιμης  Δημογραφικής Αλλοίωσης, αλλά και  της παράνομης και δόλιας εποικιστικής πολιτικής,
 • λόγω της κλοπής του Δημοσίου και τώρα με τον Πτωχευτικό Νόμο του ιδιωτικού πλούτου,
 • λόγω της διάλυσης της παιδείας, της τέχνης και της άθλησης,
 • λόγω της πλήρους υποτέλειας και της υποδούλωσης στην ακραία ανθελληνική, φιλοτουρκική, Γερμανοκρατούμενη και Νατοϊκή Ευρώπη,
 • λόγω της προωθούμενης από τους Συμμάχους μας( ! ) αλλαγής των συνόρων,  παραχώρησης κι άλλων κυριαρχικών  δικαιωμάτων  και περιοχών,  πέραν της Μακεδονίας, στη Θράκη, το Αιγαίο, την Κύπρο και την Κρήτη ακόμη.  Περαιτέρω δηλαδή απώλειας της Εθνικής κυριαρχίας, συρρίκνωσης και εν τέλει εξαφάνισης του Ελληνισμού.

Τα τελευταία 12 χρόνια, το Ελληνικό Σύνταγμα, το κεκτημένο Ευρωπαϊκό και Διεθνές  Δίκαιο και ο Χάρτης Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, παραβιάζονται κατάφωρα από τις “Ελληνικές Κυβερνήσεις και τους “Δανειστές Συμμάχους μας”. 
Η παραίτηση από την Εθνική κυριαρχία, η συνολική δέσμευση της Δημόσιας Περιουσίας, η αποδοχή της Τραπεζικής Συμπαιγνίας  για να σωθούν οι Μεγάλες Ευρωπαϊκές Τράπεζες – με ομολογία του ίδιου του ΔΝΤ και του πρώην Προέδρου Ομπάμα –  αλλά και η επί ένα περίπου χρόνο κατατρομοκράτηση των Ελλήνων με πρόσχημα την λεγόμενη πανδημία, συνιστούν εγκληματικές – κακουργηματικές πράξεις. Και πριν και τώρα ακόμη περισσότερο, ο Πρωθυπουργός της Χώρας, η Κυβέρνηση και όλη η Βουλή των Ελλήνων, ως εγκληματική ομάδα,  λειτουργούν με μίσος και ολοφάνερη πλέον πρόθεση την  εξόντωση του Ελληνικού λαού ! 

Κυρίως η Κυβέρνηση Μητσοτάκη – αλλά και οι προηγούμενες των τελευταίων ετών –  αδιαφορεί κυνικά για την κατάλυση του Συντάγματος, τις πράξεις έσχατης προδοσίας και προσφάτως την παρακρατική κατάλυση της έννομης τάξης, μέσω προκλητών επεισοδίων, από εντεταλμένους επίορκους αστυνομικούς.

Αποκαλύπτει ότι οι πράξεις αυτές έχουν στόχο να διώξουν τους Έλληνες από την Ιστορία  κι αυτή την φορά –  όχι από άλλες χαμένες πατρίδες – αλλά με την ίδια γενοκτονική μανία, από την ίδια την  Μητροπολιτική Ελλάδα !  Να διώξουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Παιδεία, την Ελληνική Πίστη και Ορθοδοξία, όχι εκείνη της ηγεσίας της εκκλησίας, αλλά του βαθέως θρησκευτικού συναισθήματος, του ριζωμένου και άρρηκτα  συνδεδεμένου με το  Ελληνικό Πνεύμα και ότι αυτό επιτάσσει για την Ελευθερία και την Ενότητα όλων των Ελλήνων ! 

Γι’ αυτό κι επειδή ουδεμία σοβαρή επιστημονική μελέτη δικαιολογεί τα παράλογα, αντισυνταγματικά και παράνομα μέτρα : 

 • Προστατεύουμε με επιστημονικά ορθό τρόπο τις ευπαθείς ομάδες,
 • Απαλλασσόμαστε από  τις μάσκες – φίμωτρα, ξεκινώντας από τα παιδιά κι ανακτούμε την ελευθερία της αναπνοής μας,
 • Ανοίγουμε τα σπίτια μας,
 • Ανοίγουμε τα μαγαζιά μας,
 • Ανοίγουμε τα σχολεία μας,
 • Πλημμυρίζουμε τις Εκκλησίες μας, τις πλατείες μας την 25η Μαρτίου και το Πάσχα  !
 • Απαιτούμε από όλες τις μορφές κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης: δημοσιογράφους, πολιτικούς, δικαστικούς, δικηγόρους, αστυνομικούς, επιστήμονες, εκκλησιαστικούς, στρατιωτικούς και κάθε ενεργό κι υπεύθυνο πολίτη, να σεβαστεί και να εφαρμόσει το Σύνταγμα, αρνούμενος με Ειρηνικό και Νόμιμο Τρόπο, την κυβερνητική και παρακρατική παρανομία!
 • Απαιτούμε να πάψει άμεσα  η κυβερνητική τρομοκρατία, ο καθολικός διωγμός, η σωματική, οικονομική, πνευματική, πολιτιστική και δημογραφική εξόντωση των Ελλήνων!  
 • Η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη κι όλου του κοινοβουλίου, που έχουν  συγκροτήσει ουσιαστικά Κυβέρνηση Συνασπισμού, Συγκυβέρνηση εναντίον όλων  των Ελλήνων, θα ήταν η μόνη πράξη εξιλέωσής τους!
 • Το σύνθημα ” η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” που εκφράζει πλέον την καθολική πλειοψηφία και θέληση όλων και αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, είναι ικανό και εγερτήριο να οδηγήσει και  δώσει άμεσα την  πολιτική λύση, την  διέξοδο και την λύτρωση.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
Κύλιση προς τα επάνω