Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες!

Με χαρά Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα, ενισχύεται με νέα στελέχη και προχωρά δυναμικά, αποτελώντας τον μοναδικό συγκροτημένο ιδεολογικό και πολιτικό πόλο εναλλακτικής εθνικής και λαϊκής εξουσίας! Μετά την πραγματοποίηση της Ά Πανελλαδικής μας Συνδιάσκεψης επιβεβαιώθηκαν:

  1. Η αρραγής Ενότητα του χώρου που καλύπτει το πολιτικό κενό του Δημοκρατικού Πατριωτικού τόξου ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ με μοναδικό μας αντίπαλο την ΝΔ
  2. Η Συλλογική Ηγεσία του ΔΗ.ΠΑ.Κ διευρύνεται συνεχώς με μεγάλες και άξιες προσωπικότητες από τον χώρο του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, του Πατριωτικού Κέντρου και της Πατριωτικής Αριστεράς. Ανακτούμε την  ιδεολογική ηγεμονία στο λαό από τους κύκλους της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και της εθνοαποδομητικής αριστεράς! Επαναφέρουμε τις αρχές και τις αξίες της Γ Σεπτέμβρη με σύγχρονη Διακήρυξη και επεξεργασμένες προτάσεις.                       
  3. Οι Προγραμματικές Θέσεις του ΔΗ.ΠΑ.Κ αποτελούν φάρο ιδεών, αξιών και άμεσης κυβερνητικής εφαρμογής!
    Δείτε τις στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=Mc-hjT_uzf8

Η πολιτική κατρακύλα του ΚΙΝΑΛ συνεχίζεται με μια πασαρέλα αδιέξοδων   αντιμαχόμενων προσωποπαγών συσπειρώσεων  με τελική απόληξη την αυτοδιάλυσή του. Οι κάθετοι αποϊδεολογικοποιημένοι μηχανισμοί δεν θα αντέξουν την συνύπαρξη και θα διασπαστούν σε τιμάρια. Απέχουμε περιφρονητικά από αυτόν  τον διεφθαρμένο και μεταλλαγμένο πολιτικό συρφετό και ουδόλως εμπλεκόμαστε στην ολική παρακμή του! Μακριά και σε απόσταση ασφαλείας από αυτούς! Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εθνικός κίνδυνος για νέες συμφορές και μειοδοσίες και οι υπόλοιποι συναποτελούνται από καριερίστικες παρέες -γέφυρες στην ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ και κουβαλούν όλα τα πολιτικά κακά της μοίρας τους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αδίστακτος αριβίστας νεομνημονιακός Τσίπρας σε κάθε ευκαιρία μας υπενθυμίζουν, πώς είναι το εθνομηδενιστικό συνονθύλευμα που έχει παγώσει τη ψυχή κάθε Δημοκράτη Πατριώτη. Εμμένουν στη γραμμή της Ανοιχτής Κοινωνίας,  των ανοιχτών συνόρων και της διάλυσης του έθνους-κράτους των Ελλήνων και μας οδηγούν  μαζί με την ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ στο βόρβορο της παγκοσμιοποίησης! Απεγκλωβίστε τις υγιείς δυνάμεις από την παγίδα της τυφλής αντιδεξιάς και στην ουσία νεοδεξιάς παρέας της Ρεπούση, του Λιάκου, του Φίλη και όλων αυτών των επικίνδυνων για το λαό και το έθνος κύκλων! Το ΔΗ.ΠΑ.Κ αντιστέκεται μεθοδικά και συμπαραταγμένα  στο πολιτικό κατεστημένο, με στρατηγική επιλογή την συγκρότηση του Γ πόλου εξουσίας και την αυτόνομη και αυτοδύναμη συμμετοχή στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές!                                                              

Σας καλούμε σε μαχητική συστράτευση και ενεργό δράση στην προτεινόμενη εναλλακτική πολιτική λύση, με όλους μας ισότιμους, αυτοκυρίαρχους, καθοριστικούς  συμπρωταγωνιστές! Η δύναμή μας είμαστε αποκλειστικά εμείς και η συλλογική μας προσπάθεια! Μην αφήνετε να γράφουν, σε λάθος βάση, αλλότριοι την ιστορία!

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς εκ μέρους του Πολιτικού Γραφείου                                                       
Το Γραφείο Τύπου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου
Κύλιση προς τα επάνω